Om Vild Ild

Vild ild, vild natur, vild mad og vilde børn!

Bål handler for mig om fælleskab, ansvar, formidling, indlevelse, oplevelser, urkrafter, læring og gastronomi.

 

Vild ild handler om at inspirere til gode oplevelser med bål og naturen som omdrejningspunkt.

 

Bloggen indeholder tips og tricks samt brugbare opskrifter og vejledninger på en masse forskellige ting med bålet og naturen som omdrejningspunkt. Min mission er at gøre disse så nemme og så spiselige som overhovedet muligt, så både erfarne, uerfarne, børn og voksne kan være med.

Formålet er ikke at få dig til at købe dyrt grej, dyre råvarer eller bruge lang tid på at blive ekspert i vanskelige og komplicerede teknikker. Det er simple og sjove opskrifter, aktiviteter, DIY-løsninger og baggrundsstof, som er spændende og oplysende. 

 

Min store kærlighed og passion for bål og naturen samt min naturlige lyst til at lære fra mig vil skinne igennem blog-indlæggene, og jeg håber, du får en masse god inspiration og en masse gode oplevelser ved at følge med!

 

Jeg hedder Andreas, er 35 år og bor på Ærø i det sydfynske øhav med min kone og mine to børn på 5 og 9 år. Til daglig arbejder jeg som naturpædagog med førskolebørn, og i mit arbejde såvel som i min fritid gør jeg brug af den rige natur, som vi er så heldige at bo klods op og ned af.

 

Min interesse for formidling og gastronomi kommer fra en kombination af mine uddannelser som multimediegrafiker og pædagog samt en fortid i fødevarebranchen. 

 

På pædagoguddannelsen var jeg i praktik i en børnehave med fast båldag, og her begyndte den passion, som mit liv nu drejer sig om. Jeg så, hvad bålet gjorde ved børnene. Det greb mig; ilden, varmen, fælleskabet. 

 

Siden pædagoguddannelsen har jeg øvet mig på at lave bål, udviklet på det, lavet bålmad og formidlet med bålet og naturen i centrum.

 

Jeg har desuden en hobbyvirksomhed, hvor jeg producerer chilisauce tilsat urter, bær og andet godt fra naturens skatkammer. Altid med smagen i centrum!

Om mig
IMG_2701.jpg